logo

+420 739 220 845, +420 734 429 443,  absolutus@absolutus.cz, PO-ČT : 9:00-17:00, PÁ : 9:00-12:00

chci webeshopseografikaochranaJoomlaprodatprodatgdpr

Zpracování osobních údajů

Díky udělení tohoto souhlasu Vám budeme moci nabídnout produkty a služby šité na míru Vašim potřebám. Poskytování našich produktů a služeb není tímto souhlasem podmíněno, ale věříme, že jedině tak vám můžeme nabízet vhodná řešení. Samozřejmě můžete své rozhodnutí kdykoliv změnit a souhlas odvolat.


Souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení

Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

1.    Udělujete tímto souhlas společnosti Absolutus.cz, pod vedením
Jakub Hladík, Sídlo: Kolbenova 635/18, Praha 9 - Vysočany 19000, IČO: 76045366, Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 7. ledna 2008
Andrea Hladíková Kapsová, Sídlo: K Výtopně 1236, Praha 5 - Zbraslav 15600, IČO: 73754927, Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 3. srpna 2006, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • fakturační adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

2.    Jméno, příjmení, název společnosti,fakturační adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné  zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz a nabídky nových produktů. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a správcem, nejdéle po dobu 3 let pro marketingové účely, nejdéle po dobu poskytnutí plnění pro účely plnění smlouvy a po dobu 10 let pro evidenci plnění, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.


3.    S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

4.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • a.    Daněhned s.r.o., Sídlo: V Bílce 688, Praha 5, PSČ 15600, IČ: 06805434, Společnost Daněhned s.r.o. je zapsaná v OR vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 289266
  • b.    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • c.    * Aktuální seznam vybraných společností a dotčených obchodních partnerů je uveden na webových stránkách

5.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět , 
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,  
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, 
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odběr akcí, novinek

Jsem velice spokojený

mužDobrý den,

zašedlé byly fotky při velkém náhledu, ale už přesně nevím kde. Teď je to v pořádku ,mohla se vyskytnou chyba. Logo je dobré, jen bych dal jinačí písmo, tenčí.
Jinak webové stránky jsou výborné, také odvádíte dobrou práci, jsem velice spokojený.

S přáním hezkého dne
T.V.